Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 13/05/2021

Δεκάδες βίαιες ληστείες των τελευταίων πέντε ετών που μοιάζουν με αυτή στα Γλυκά Νερά, βρίσκονται στο "κάδρο" των ερευνών των Αρχών, οι οποίοι επιχειρούν να συνθέσουν το προφίλ των δραστών της αποτρόπαιης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Το ερώτημα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικές Αρχές, είναι γιατί οι αδίστακτοι ληστές έφτασαν σε σημείο να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της, αφού, όπως κατέθεσε και ο 33χρονος σύζυγός της, εκείνος και η 20χρονη δεν αντιστάθηκαν και αμέσως τους υπέδειξαν το σημείο όπου βρίσκονταν τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν σε ποσοστό που αγγίζει το 98%, όπως λένε, ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι, καταδικασμένοι ίσως, για παρόμοια αδικήματα.

Γλυκά Νερά: "Συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία" - Συγκλονίζει ο πιλότος για την 20χρονη Καρολάιν

Σύζυγος Καρολάιν: Συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία

Ο 33χρονος πιλότος, το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε ξανά στον τόπο του εγκλήματος, μαζί με αστυνομικούς, και δήλωσε μιλώντας στις κάμερες: "Μας έδεσαν και τους είχαμε πει ήδη πού είναι τα χρήματα. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Βρίσκεται σε σε ασφαλή χέρια".

Γλυκά Νερά πιλότος

Αναφορικά με τις έρευνες της αστυνομίας, ο ίδιος είπε: "Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις τρεις τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι αυτά τα παιδιά. Παρακαλώ όποιον μπορεί να γνωρίζει ένα στοιχείο, να το καταθέσει στις Αρχές".

Γλυκά Νερά πιλότος

 

 

Ξαναπήγε στην αστυνομία ο σύζυγος

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης ο σύζυγος της 20χρονης πήγε και πάλι στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Γλυκά Νερά πιλότος

Ο 33χρονος πιλότος δήλωσε ότι βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, προκειμένου να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση προκύψει στην πορεία των ερευνών, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που θυμηθεί το παραμικρό και πάλι θα ενημερώσει τους αστυνομικούς.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Γλυκά Νερά: Σκότωσαν την 20χρονη και έμειναν… μισή ώρα στο σπίτι

Από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών και τις ανατριχιαστικές αφηγήσεις του 33χρονου, προκύπτει ότι οι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι μεταξύ 05:00-05:30, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Αφού έδεσαν τον ίδιο, δένοντας τους καρπούς των χεριών του με τους αστραγάλους των ποδιών, ενώ τον φίμωσαν και "τύφλωσαν" με ταινία συσκευασίας, έκαναν κάτι παρόμοιο με την 20χρονη, δένοντας τα χέρια της πισθάγκωνα με μία μπλούζα. Η άτυχη κοπέλα ήταν μπρούμυτα στο κρεβάτι και δίπλα της το 11 μηνών κοριτσάκι τους.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου προβαίνοντας στην νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, διαπίστωσε ότι ο θάνατος προήλθε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών, δηλαδή ασφυξία. Δεν απέκλεισε ο δράστης να χρησιμοποίησε μία άλλη μπλούζα που βρέθηκε κοντά στον λαιμό της, την οποία τοποθέτησε στο στόμα της και με το χέρι του έφραξε ταυτόχρονα μύτη και στόμα.

Από τη στιγμή που 33χρονος σταμάτησε να ακούει την σύζυγό του να φωνάζει, νομίζει ότι δύο από τους δράστες έφυγαν από το υπνοδωμάτιο και παρέμεινε ο ένας. Έμειναν στο σπίτι όπως εκτίμησε, ακόμη μισή ώρα αφότου είχαν σκοτώσει, όπως διαπιστώθηκε, την Καρολίνα. Όλοι οι χώροι του σπιτιού παρουσίαζαν ίχνη έρευνας.

 

DNA και αποτυπώματα

Η εξερεύνηση που έγινε στο σπίτι της οικογένειας από στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ήταν… αντιτρομοκρατικού τύπου, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Φορώντας τις ειδικές στολές και με χρήση ειδικών μηχανημάτων, χρήση φωτός υπεριώδους ακτινοβολίας ερεύνησαν εξονυχιστικά ακόμη και με… μπατονέτες, όλα τα σημεία του σπιτιού αναζητώντας DNA και αποτυπώματα, που μπορεί να ανήκουν στους δράστες.

Πήραν τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι, όπως και δείγματα από τα χέρια, νύχια και πρόσωπο της 20χρονης Καρολίνα, η οποία φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους δράστες πριν ακινητοποιηθεί, όπως και από τον 33χρονο, σε μια ακόμη προσπάθεια αναζήτηση γενετικού υλικού ή αποτυπωμάτων των δραστών. Αντίστοιχη εξερεύνηση γίνεται στα σκοινιά, ταινίες, τα δεσμά που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο μεγάλος χρόνος παραμονής τους στον χώρο, θα έχει αφήσει γενετικά ευρήματα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Αύριο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο

Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, του νησιού όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η 20χρονη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τους τρεις ληστές μέσα στα Γλυκά Νερά.

H κηδεία της άτυχης 20χρονης θα γίνει αύριο Παρασκευή 14/5 στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου. Η σορός της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, θα ταξιδέψει από Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Η μητέρα της 20χρονης μητέρας ενός βρέφους 11 μηνών, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε από το νησί για την Αθήνα και ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει την σορό του παιδιού της, αφού συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα, για τυχόν ευρήματα και DNA υλικό που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών, ενώ ο πατέρας της λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι σιωπηλός και μόνος, χωρίς ούτε καν να μπορεί να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του παιδί, που τόσο περήφανους τους είχε κάνει ως γονείς.

γλυκα νερα 20χρονη
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis