Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 23/10/2021

Διαψεύδει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μαρτυρία γυναίκας στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" η οποία υποστήριξε πως στο παρελθόν είχε σχέση μαζί του, με τον πιλότο να της στέλνει σημειώματα ακόμη και δύο εβδομάδες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η πρώην σύντροφος του καθ'ομολογία δολοφόνου αποκάλυψε ότι είχε σχέση μαζί του το 2015 που έληξε το 2016, ενώ ο ίδιος επιχειρούσε να τη συναντήσει και επικοινωνούσε μαζί της πολλές φορές. Η ίδια κάνει λόγο για εμμονή, ισχυριζόμενη ότι ο γυναικοκτόνος τη φόβιζε και προσπαθούσε να τη χωρίσει από το σύζυγό της. Επίσης, αποκάλυψε ότι η άτυχη Καρολάιν γνώριζε την επικοινωνία του συζύγου της μαζί της.

"Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι!" του Mega μίλησε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

"Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε", σημείωσε ο συνήγορος.

"Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες", πρόσθεσε ο ίδιος.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis