Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:40 | 25/06/2021

Να μη δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια του καθ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ζήτησε ο Α. Κασιμάτης, ο οποίος εκτίμησε πως ο κίνδυνος θα είναι τεράστιος για το παιδί.

Γλυκά Νερά: Κατάφερε να επιβιώσει η Λυδία

«Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN. Ο ίδιος επεσήμανε πως ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και σημείωσε πως ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν:

«Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει».

Επιπρόσθετα, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία σημείωσε πως ο πιλότος φοβόταν μην ανοίξει η Καρολάιν το στόμα της και υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «είχε διάθεση να ελέγξει από κάθε πλευρά οτιδήποτε έλεγε».

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis