Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:52 | 15/01/2015

 

Με τα μάτια μας να γεμίζουν από χορογραφημένα όργια και τα αυτιά μας να μπουκώνουν από χαλαρή τζαζ, είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς πως οι ηθοποιοί στις πορνοταινίες μετά τα γυρίσματα πάνε σπίτια τους και στις οικογένειές τους. Οι γυναίκες αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της πορνογραφικής βιομηχανίας, οπότε είναι φυσικό και επόμενο πολλές από αυτές να έχουν να αντιμετωπίσουν την δυσκολία του να ισορροπούν την δουλειά τους και το να μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

«Αν και η κατηγορία MILF είναι μια από τις πιο δημοφιλείς, όταν φαντάζεσαι την αγαπημένη σου σταρ, δεν την έχεις να αλλάζει πάνες ή να ετοιμάζει το σχολικό κολατσιό», μου λέει ένας marketer του PornHub. «Το να παρουσιάζεις την οικογένειά σου και την προσωπική σου ζωή στο κοινό δεν περιέχει και πολλά πλεονεκτήματα, αν και αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια, με αστέρες του χώρου όπως η Lisa Ann».

Για πολλές μητέρες της πορνογραφίας, το να ξεκαθαρίζουν το ποιες είναι στην προσωπική τους ζωή μπορεί τελικά να τους δώσει και κάποια πλεονεκτήματα. Μια ηθοποιός, η Marie Williams, μου είπε πως οι φίλοι τους μεγαλύτερου γιού της ήθελαν να έρθουν στο σπίτι όταν έμαθαν πως δούλευε ως επαγγελματίας MILF.

Θα υπέθετε κανείς πως έναν τέτοιος ρόλος έχει μια κάποια λάμψη, αλλά για τα παιδιά τους τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα.

«Αυτό το οποίο ξέρουμε είναι πως τα παιδιά που μεγαλώνουν σε υπερβολικά ανεκτικά σπίτια, τείνουν να αναπτύσσουν μια πιο περιορισμένη άποψη για το σεξ», μου λέει η Δρ. Laurie Betito, ψυχολόγος, θεραπεύτρια σεξουαλικών θεμάτων και ραδιοφωνική παραγωγός. «Μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες τους λόγω αντιδράσεων από τους γύρω τους. Μπορεί να έχει επιπτώσεις παντού στην ζωή τους, ανάλογα βέβαια και με τον χαρακτήρα του παιδιού. Τους περνάς αξίες. Πώς είναι δυνατόν να βγάλουν νόημα σχετικά με το τι είναι μια υγιής σχέση, πόσο μάλλον ένας γάμος;».

Για να μάθω περισσότερα για τις εργαζόμενες μάνες της πορνογραφίας, μίλησα με δύο MILF σχετικά με το πώς έχει επηρεάσει την οικογενειακή τους ζωή η καριέρα τους, τι αγοράζουν στα παιδιά τους και τα προτερήματα και μειονεκτήματα του να είναι «cool μαμάδες».

Η φωτογραφία είναι μια ευγενική παραχώρηση της Nina Elle

NINA ELLE

Περιγράφει το εαυτό της ως μια «όμορφη ξανθιά με μεγάλα βυζιά», αλλά η Nina δεν χρησιμοποιούσε πάντα την εμφάνισή της για να ταΐσει την οικογένειά της. Κάποτε δούλευε ως οδοντίατρος, αλλά όταν έμαθε τι μπορούσε να βγάλει ως πορνοστάρ, θεώρησε πως ήταν μια ευκαιρία που δεν μπορούσε να αφήσει να περάσει έτσι. Για αυτήν το να είναι πορνοστάρ, σημαίνει ότι μπορεί να πληρώνει τα μαθήματα τραγουδιού και μπαλέτου της 5χρονης κόρης της, αλλά και το να μπορεί να αγοράζει αθλητικά παπούτσια για τον 11χρονο γιο της.

Στην αρχή της καριέρας της, έκρυβε το γεγονός ότι είχε οικογένεια για να προστατεύσει τα παιδιά της, αλλά τελικά αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει ώστε να διορθώσει κάποιες από τις εσφαλμένες αντιλήψεις που υπάρχουν σχετικά με το να είσαι μητέρα στην βιομηχανία του πορνό.

«Μπορείς να είσαι καλύτερη μητέρα γιατί δεν κρύβεσαι», μου λέει. «Δεν σοκάρομαι εύκολα. Έχω δει αυτό, έχω κάνει εκείνο, οπότε όταν τα κάνουν τα παιδιά μου θα είμαι σε φάση "δεν έγινε και τίποτα"».

Η Elle εξακολουθεί να κρύβει το ποια είναι η δουλειά της από τα παιδιά της. Ο γιος της έχει αρχίσει να ασχολείται με τα social media και ανησυχεί πως σε κάποια φάση θα βρει τον λογαριασμό της, μέσω του οποίου επικοινωνεί με τους οπαδούς της. «Τον έχω μπλοκάρει και του είπα πως δεν μπορεί να αποκτήσει δικό του λογαριασμό μέχρι να γίνει 16 ή 17», μου λέει. «Μου είπε: "Θεέ μου μαμά, είσαι πολύ περίεργη"».

Η Elle σκέφτεται την ημέρα που τα παιδιά της θα ανακαλύψουν την δουλειά της. Πώς θα είναι εκείνη η ημέρα. Θα προτιμούσε τα παιδιά της να την δουν να κάνει στοματικό από το να κάνει ένα gangbang; «Βασικά ναι», μου λέει

H φωτογραφία είναι μια ευγενική παραχώρηση της Alana Evans

ALANA EVANS

Η Alana Evans δουλεύει στον χώρο εδώ και 15 χρόνια, αλλά όταν δεν είναι σε γύρισμα, προτιμά να φτιάχνει cookies και να παίζει video games με τα παιδιά της. Στα μάτια της, η οικογένεια της αντιπροσωπεύει παραδοσιακές αξίες - αξίες που έσπρωξαν τον 21χρονο γιο της να γίνει Πεζοναύτης.

«Θέλω να πιστεύω πως ο τρόπος με τον οποίο τον ανέθρεψα τον βοήθησε να γίνει αυτός που είναι», μου λέει. «Προσέχουμε τις ταινίες που βλέπουν και τα πορνοπεριοδικά που κρατάμε στο σπίτι. Είμαστε υποδειγματικοί γονείς λόγω του στίγματος της δουλειάς μου».

Ήταν ένα στίγμα που την φόβιζε στην αρχή. Ο πρώην άντρας της είναι αστυνομικός και όταν η κόρη του προϊστάμενου του εμφανίστηκε στο Playboy, οι συνάδελφοί του γέμισαν το γραφείο του με εικόνες της για να τον πικάρουν.

«Το πήρε πολύ καλά», λέει η Evans, «αλλά θυμάμαι να σκέφτομαι πως αυτά θα τραβήξω κι εγώ, θα πρέπει να αντιμετωπίσω ανθρώπους που θέλουν να τρίψουν την καριέρα μου στα πρόσωπα της οικογένειάς μου».

Είχε δίκιο. Όταν ο γιος ήταν πλέον 12 ετών, ο κόσμος άρχισε να την αναγνωρίζει όταν πήγαινε για ψώνια. Αναγκάστηκε να πει στον γιό της τι ακριβώς έκανε η μανούλα στην δουλειά.

«Έπρεπε να του εξηγήσω γιατί με αναγνώριζαν, που ήταν και το πιο βασικό», παραδέχεται. «Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός αλλά και hippie-εραστής και η μάνα μου είχε πολλούς μνηστήρες, οπότε η σεξουαλικότητα δεν ήταν κάτι δύσκολο στην ζωή μου. Είμαι σίγουρος πως έτσι το βλέπει και ο γιός μου».

ΠΗΓΗ: vice.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis