Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:54 | 26/06/2017

 

 

 

 

 

Η παραλία Λαλάρια

 

Η πανέμορφη αυτή παραλία έχει κάνει διάσημη τη Σκιάθο στα πέρατα του κόσμου. Έτοιμοι να το απολαύσετε; Καταπράσινα νερά, λευκά βότσαλα, πανύψηλα, απόκρημνα βράχια. Γύρω, σκάφη και καΐκια με ανθρώπους από όλη τη γη που έρχονται να απολαύσουν αυτό το θέαμα. Τα λόγια είναι περιττά... Φύγαμε για Λαλάρια.

 

 

 

 

 

 

 

Οι παραλίες της Μήλου, απ΄ τις ομορφότερες των Κυκλάδων 
Παλαιοχώρι, Παπάφραγκας, Γέροντας, Φυρή Πλάκα, Τσιγκράδο, Πλάθιενα. Κίτρινα, πορτοκαλί, κόκκινα και εκτυφλωτικά λευκά πετρώματα και βράχοι, συνδυάζονται με νερά πρασινογάλαζα και τιρκουάζ και σμιλεύουν παραλίες μοναδικές. Η ηφαιστειακή γη της Μήλου γέννησε ένα θέαμα πέρα από κάθε φαντασία... Πηδήξτε σε ένα καραβάκι ή πάρτε το σκάφος σας και απολαύστε το πολύχρωμο καλειδοσκόπιο των παραλιών της Μήλου σε όλο του το μεγαλείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι παραλίες της Μυκόνου έχουν κερδίσει τη φήμη των καλύτερων παραλιών σε ολόκληρο το Αιγαίο χάρη στα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά τους και τις ακτές με τη χρυσή άμμο, όπου προσφέρεται beach service πολλών αστέρων. Μια από τις πιο εντυπωσιακές είναι το Super Paradise. Ένας τεράστιος αμμώδης όρμος με διάφανα πράσινα και τιρκουάζ νερά. Μόλις κάνετε την πρώτη βουτιά και ανοίξετε τα μάτια σας μέσα στο νερό, θα καταλάβετε γιατί ανήκει στις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κολυμπήθρες: Η διάσημη παραλία στον όρμο της Νάουσας έχει υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά, αμμώδεις ορμίσκους και γκριζωπά βράχια σμιλεμένα από τον άνεμο και τα κύματα.\

 

 

 

 

 

 

 

Παραλία Ναυάγιο, Ζάκυνθος: Ποιος θα φανταζόταν ποτέ ότι ένα παλιό καράβι με το όνομα «Παναγιώτης» θα πρωταγωνιστούσε σε χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που προβάλλουν τη Ζάκυνθο σε όλο τον κόσμο. Η παραλία όπου προσάραξε, αποτελεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό με τους κάθετους λευκούς βράχους, τα τιρκουάζ νερά και τη λευκή άμμο. Από όπου και να τη δείτε –από τη θάλασσα, αν έρθετε με σκάφος ή από την κορυφή των γκρεμών- θα σας προκαλέσει δέος.

 

 

 

 

 

 

 

Παραλία Μύρτος, Κεφαλονιά: Κοντά στην Άσσο και μόλις 30χλμ. από το Αργοστόλι θα γνωρίσετε την πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς και μια από τις ομορφότερες της Ελλάδας. Λευκή άμμος και ψιλό βότσαλο, βαθυγάλανα νερά και οι απόκρημνοι γκρεμοί, που την προστατεύουν, δημιουργούν ένα επιβλητικό τοπίο που δύσκολα ξεχνιέται.

 

 

 

 

 

 

 

Παραλία Canal D’amour, Κέρκυρα: Ανάμεσα στο Σιδάρι και τους Περουλάδες απλώνεται το εντυπωσιακό τοπίο με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα λευκά βράχια-γλυπτά, τις σπηλιές και τις μικρές παραλίες. Ξεχωρίζει το Κανάλι του Έρωτα, όπου ο μύθος λέει πως όποιος κολυμπήσει στο στενό πέρασμα, που σχηματίζει το άνοιγμα στον βράχο, θα συναντήσει στην άλλη πλευρά τον έρωτα της ζωής του

 

 

 

 

 

 

 

Παραλία Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα: Το Πόρτο Κατσίκι, με τον επιβλητικό κάθετο βράχο του που βάφεται πορτοκαλί την ώρα του ηλιοβασιλέματος, έχει ψηφιστεί ως μια από τις 6 καλύτερες παραλίες της Μεσογείου

 

 

 

 

 

 

 

Παραλία Μπάλος, Κρήτη: Θαυμάστε από κοντά μια από τις πιο εξωτικές παραλίες της Ελλάδας, που θεωρείται από τις καλύτερες της Μεσογείου, τον Μπάλο στο νομό Χανίων. Η άμμος εδώ λάμπει με λευκές και κόκκινες αποχρώσεις. Στα νερά συναγωνίζονται οι πιο απίθανες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, ενώ το νησάκι της Γραμβούσας με το ενετικό κάστρο του κάνει το σκηνικό ακόμη πιο μαγικό.

 

 

 

 

 

Παραλία Βοϊδοκοιλιά, Πελοπόννησος: H φωτογραφία της Βοϊδοκοιλιάς, στη Μεσσηνία της Πελοποννήσου, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Το ημικύκλιο, που σχηματίζει η λευκή άμμος που περιβάλλει τα εντυπωσιακά πρασινογάλαζα νερά, μοιάζει να έχει γίνει με διαβήτη. Η παρθένα φύση, που την περιβάλλει, είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο κατατάσσεται στις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis