Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:16 | 10/09/2017

Η Samy, στην τελευταία επιχείρηση της καριέρας της, συνέλαβε τον «Μαραντόνα».

Πρόκειται για το θηλυκό σκυλί της Ελληνικής Αστυνομίας που, για πολλά χρόνια, συμμετείχε σε επιχειρήσεις εντοπισμού ναρκωτικών.

[custom:google-ads]

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Samy ξεκίνησε για την τελευταία υπηρεσία της ζωής της. Την μεγάλη επιχείρηση στον Ασπρόπυργο, που είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας ναρκωτικών, με έδρα καταυλισμό στην περιοχή Νέα Ζωή και αρχηγικό μέλος της οργάνωσης έναν 27χρονο Αλβανό, με το ψευδώνυμο «Μαραντόνα», που... έσπρωχνε μεγάλες παρτίδες ηρωίνης.  

Οι συλληφθέντες έκρυβαν τα ναρκωτικά κοντά στα εργαστήριά τους, καθώς και σε ειδικές κρύπτες στο έδαφος. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: πάνω από 23 κιλά ηρωίνη σε 49 συσκευασίες του μισού κιλού, 38,8 γραμμάρια κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες έτοιμες προς πώληση, 16,5 κιλά νοθευτική ουσία, δύο σακούλες με επικολλημένα αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφονται «Θεσσαλονίκη» και «Λάρισα» αντίστοιχα, κυνηγετική καραμπίνα και ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο.

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Κώστας Παναγιωτόπουλος, η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών υπολογίζεται σε 350.000 ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ στο Twitter θυμήθηκε την συνεργάτιδα της και την ευχαρίστησε, γράφοντας: «Συνέβαλε σημαντικά στην εύρεση ηρωίνης,κατά την επιχείρηση στον Ασπρόπυργο. Samy ευχαριστούμε!».

Πηγή:  www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis