Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:49 | 24/06/2015

Στο αυτόφωρο βρέθηκε χθες το πρωί, γνωστός τηλεοπτικός ηθοποιός καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, ενώ παράλληλα βρέθηκε από τους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο γνωστός ηθοποιός τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 04:53 οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Ακαδημίας και ενώ είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Στην διασταύρωση της Ακαδημίας με την οδό Ρ. Φεραίου, ο ηθοποιός σε σίριαλ της τηλεόρασης παραβίασε το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά, έναν μοτοσικλετιστή που εκείνη την ώρα κινούνταν στην οδό Ρ. Φεραίου και είχε προτεραιότητα, καθώς το φανάρι ήταν πράσινο.

Ο ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι τραυμάτισε και ανέτρεψε από την μηχανή του το μοτοσικλετιστή, ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο του και έσπευσε να εξαφανιστεί σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Ωστόσο ο νεαρός οδηγός τις μοτοσυκλέταςκατάφερε να συγκρατήσει, τόσο τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, μάρκα και χρώμα, αλλά και των αριθμό κυκλοφορίας.

Αμέσως ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν τα περιπολικά της συγκεκριμένης Υπηρεσίας που εκείνη την ώρα κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας.

Στην οδό Σίνα, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης εντόπισε το ύποπτο όχημα και το ακινητοποίησε, ενημερώνοντας παράλληλα τον οδηγό του, εν προκειμένω το γνωστό ηθοποιό, πως έχει εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάληψη και θα συλληφθεί, ενώ πρέπει να υποβληθεί και σε αλκοτέστ.

Πράγματι ο ηθοποιός συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από αστυνομικούς της Τροχαίας που έφθασαν άμεσα στο σημείο. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε να οδηγεί ενώ είχε κάνει χρήση αλκοόλ πολύ παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί στα κρατητήρια της Τροχαίας, μέχρι και το πρωί της Τρίτης, όπου και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάληψη και τον άφησε ελεύθερο, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis