Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 19/11/2018

Γνώριμοι των Αρχών βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες και όσους βαρύνονται με κακούργημα, από τα επεισόδια ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου. 

Δύο άτομα που σχετίζονται με την αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα βρίσκονται στη λίστα των συλληφθέντων.

[custom:google-ads]

Ένας 34χρονος ο οποίος πρόσφατα είχε προσαχθεί μετά την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια, ενώ είχε συλληφθεί το 2005 για συμμετοχή σε επεισόδια.Έχει συλληφθεί άλλος ένας 28χρονος, ο οποίος έχει προσαχθεί τέσσερις φορές μετά από παρεμβάσεις της αναρχικής ομάδας. 

Από τους συνολικά 14 Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς οι 14 είναι άνδρες ηλικίας 17-38 χρόνων και μία 25χρονη. 

Από τους αλλοδαπούς ο ένας είναι 30χρονος από την Αλβανία, άλλος ένας επίσης 30 χρόνων από το Αφγανιστάν, ένας 17χρονος Ρουμάνος και ένας 13χρονος Παλαιστίνιος. Ο Ρουμάνος είχε συλληφθεί το 2015 μετά την επίθεση σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Παγκράτι. 

Ένας 17χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί κατά τα περσινά επεισόδια του Δεκέμβρη με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όπως επίσης ένας ακόμη ανήλικος είχε συλληφθεί κατά το μαθητικό συλλαλητήριο τον περασμένο Οκτώβρη.   

Στη λίστα των συλληφθέντων βρίσκονται ένα άτομο το οποίο είχε συλληφθεί μετά από επεισόδια στα Εξάρχεια, ενώ ένας ακόμα είχε συλληφθεί μετά τη δράση αντιεξουσιαστών στον Άρειο Πάγο το 2005.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis