Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 23/11/2016

Συνελήφθησαν, χθες (22-11-2016) το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 17 και 19 ετών, καθώς και δυο 18χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού εισήλθαν σε οικία 54χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, κοσμήματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι "Ακρίτες" της Ελληνικής Αστυνομίας δέχονται ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης, διαρρηκτικά εργαλεία και ενδύματα (κάλτσες), που χρησιμοποιούνται για να μην αφήνουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis