Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:31 | 18/01/2018

Τουλάχιστον έξι «πελάτες» καταγράφηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας να περνούν από το σπίτι ενός 61χρονου σε περιοχή των Γρεβενών για να αγοράσουν συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, που όμως ήταν γεμάτες με το... χασίς το οποίο του είχε προμηθεύσει ένας 64χρονος!

Όταν συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος των δυο... συνεταίρων, οι άνδρες της Ασφάλειας οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Δεσκάτης και έκαναν ταυτόχρονες εφόδους στα σπίτια τους. Σε αυτό του 64χρονου, κατέσχεσαν εννέα κιλά και 583,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στα δυο σπίτια του 61χρονου βρήκαν δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 11 άδειες συσκευασίες καπνού που θα χρησιμοποιούσε για την διακίνηση των ναρκωτικών. 

[custom:google-ads]

Οι δυο Έλληνες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών που τους άσκησε δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος των έξι αγοραστών που είχαν προμηθευτεί τις ποσότητες για δική τους χρήση σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis