Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 10/12/2016

Δυο σπίτια έχει στην ιδιοκτησία του σε διαφορετικές περιοχές των Γρεβενών ένας 38χρονος και είχε και στα δυο ναρκωτικά, λαθραία είδη καπνού και πολεμικό υλικό! Όλα τα βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν ταυτόχρονες έρευνες βάσει στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκαν 84,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 113 σπόροι κάνναβης, τρία ναρκωτικά χάπια την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ο 38χρονος αφού δεν διέθετε ιατρική συνταγή, αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας λόγω της οποίας κατηγορείται και για διακίνηση ναρκωτικών.

Μαζί με αυτά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στην κατοχή του δράστη 15 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ταινία του φόρου κατανάλωσης τα οποία έστειλαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, αλλά και τέσσερα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου που ερευνούν από πού προέρχονται. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis