Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 04/04/2019

Νέα άγρια επεισόδια τα ξημερώματα στη Ρόδο όπου επρόκειτο να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ! Η Συνομοσπονδία καταγγέλλει εισβολή από μέλη του ΠΑΜΕ! 200 άτομα μπήκαν στο ξενοδοχείο με λοστούς και επιτέθηκαν σε συνέδρους. Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο! Στον αέρα ξανά το συνέδριο.

[custom:google-ads]

Εικόνες… Καλαμάτας και στη Ρόδο. Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει ότι λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (04.04.2019) 200 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς, όπου επρόκειτο να γίνει το συνέδριο της Συνομοσπονδίας και επιτέθηκαν σε συνέδρους, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα!

Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, στο ξενοδοχείο, παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Από τα άγρια επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη της διοίκησης, ανάμεσα στους οποίους και ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά από τις νέες εικόνες ντροπής (είχαν προηγηθεί εκείνες στην Καλαμάτα, όταν ματαιώθηκε το συνέδριο αλλά και το ξύλο στη συνεδρίαση της Ολομέλειας), το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ βρίσκεται ξανά στον αέρα.

«Έσπασαν πόρτες, μπήκαν μέσα, πήγαν και με λοστούς και έσπασαν την πόρτα του συνεδριακού κέντρου, το έχουν καταλάβει και λένε ότι το συνέδριο θα γίνει όπως θέλει το ΠΑΜΕ» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για σοβαρότατες ευθύνες της ξυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ «που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής. Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis