Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 01/06/2018

"Γης Μαδιάμ" τα έκαναν σήμερα το πρωί πρόσφυγες στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής ομάδα αστυνομικών αξιοποιώντας πληροφορίες εισήλθε στον χώρο του Κέντρου για να πραγματοποιήσει έρευνες.

Αντιδρώντας σε αυτή την κίνηση, μεγάλη ομάδα προσφύγων πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία του ΔΟΜ την ώρα που μέσα σε αυτά εργάζονταν αρκετοί υπάλληλοι.

[custom:google-ads]

Τρομοκρατημένοι όσοι εργάζονταν στο Κέντρο εκείνη την ώρα έφυγαν άρον άρον από το σημείο φοβούμενοι το μένος των προσφύγων και κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο. Φτάνοντας εκεί μίλησαν με τον κ. Νικολάου και τον ενημέρωσαν ότι δεν θα επιστρέψουν στα πόστα τους εάν δεν διασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναμένεται να σταλθεί επιστολή από τον Δήμο προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενημερώνοντας τους για το περιστατικό και ζητώντας να ληφθούν μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους που βρίσκονται εντός του Κέντρου Φιλοξενίας,

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία βρήκε κάτι στην έρευνα της και αν προχώρησε σε συλλήψεις.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι πολύ θετικές και αναγκαίες διότι βάζουν φρένο στα περιστατικά ανομίας που λαμβάνουν χώρα εντός του Κέντρου, με πληροφορίες, φήμες που οργιάζουν (ναρκωτικά, πορνεία, μαχαιρώματα).

 Σπύρος Πέππας 

radiothiva.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis