Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 07/09/2018

Όλοι στον χώρο της αστυνομίας μερικές φορές να αναρωτιόμαστε τι βρίσκεται πίσω από την άλλη πλευρά του σήματος και αν έχουμε ό, τι χρειάζεται για να καταπολεμήσουμε το έγκλημα.

Είχαμε την ευκαιρία να το ανακαλύψουμε την Πέμπτη όταν το FBI διεξήγαγε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τεστ φυσικής ικανότητάς για υποψήφιους πράκτορες.

Η προβολή ήταν μέρος της εκστρατείας του Προεδρείου για τη διάδοση της είδησης ότι γίνονται προσπάθειες να προσλάβει 900 ειδικούς πράκτορες για να διαφοροποιήσει το εργατικό δυναμικό, να φέρει νέες ικανότητες στο γραφείο και να αντικαταστήσει τους πράκτορες που ετοιμάζονται να κρεμάσουν τα όπλα και τις κονκάρδες τους.

"Οπουδήποτε κι αν πάμε, ψάχνουμε το καλύτερο", δήλωσε ο συντονιστής της πρόσληψης και ο ειδικός πράκτορας Siobhan Johnson.

 

Ο, τι χρειάζεται

Φυσικά, απαιτεί πολύ περισσότερα απ’ το να είναι κανείς σε φόρμα για να ανταπεξέλθει ως πράκτορας του FBI. Αλλά για να ανταποκριθεί στα πρότυπα καταλληλόλητας του γραφείου, ένας υποψήφιος πρέπει να παρουσιάσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε τέσσερις φυσικές δοκιμές: τον αριθμό των καθισμάτων σε 60 δευτερόλεπτα. Ένα sprint 300 μέτρων. Μέγιστη απόδοση στα push-ups. Kαι μια διαδρομή 1½ μιλίων.

Για να προστεθεί δυσκολία, οι υποψήφιοι μετακινούνται από το ένα στο άλλο με μόλις 5 λεπτά ανάπαυσης ενδιάμεσα.

"Είναι σίγουρα μια δύσκολη δοκιμή", δήλωσε ο ειδικός πράκτορας Matt Osegard, σύμβουλος γυμναστικής του FBI.

Οι πράκτορες που εξέτασαν τον Charles στις δοκιμές τον διαβεβαίωσαν ότι τα πήγε καλά. Και όμως κατόρθωσε να περάσει όλες τις δοκιμές χωρίς να του προσφέρουν κάποια θέση, οπότε αναμένεται να επιστρέψει σε ένα νέο τεστ φυσικής ικανότητας την επόμενη εβδομάδα.

 

Σειρά σας

Εάν θέλετε να μάθετε πώς θα τα πηγαίνατε σε αυτή τη δοκιμασία, αλλά και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως θα μπορούσατε να γίνετε πράκτορας του FBI, ανατρέξτε στη νέα εφαρμογή κινητών FBI Physical Test. Διαθέσιμο στο App Store της Apple και στο Google Play, η εφαρμογή μεταφέρει τους χρήστες στις ασκήσεις που θα πρέπει να καταλάβουν και περιλαμβάνει τις συμβουλές και τα βίντεο για να γίνουν με τον σωστό τρόπο.

Ενώ βρίσκεστε εκεί, δείτε ακόμη και την εφαρμογή FBI's Child ID app, η οποία δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να αποθηκεύουν ψηφιακά φωτογραφίες και άλλες ζωτικές πληροφορίες για τα παιδιά (όλα παραμένουν μόνο στο τηλέφωνό σας, όχι σε κάποια βάση δεδομένων του FBI) η κάποια ύποπτη εφαρμογή, που μοιράζεται τις πληροφορίες με παραβάτες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis