Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 09/02/2021

Επεισοδιακή ήταν σύλληψη γυναίκας χθες στη Λεμεσό η οποία αρνείτο να φορέσει προστατευτική μάσκα εντός λεωφορείου, ενώ στη συνέχεια χτύπησε αστυνομικό.

Όλα άρχισαν γύρω στις 11:30π.μ., όταν περίπολο της Λοιμοκάθαρσης έλαβε πληροφορία ότι πολίτες που επέβαιναν σε αστικό λεωφορείο, είχαν παράπονο καθώς γυναίκα δεν φορούσε μάσκα. Τα μέλη της Δύναμης αφού εντόπισαν το λεωφορείο, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και ζήτησαν από τη γυναίκα να αποβιβαστεί.

Οι αστυνομικοί εξήγησαν στην 36χρονη ότι θα καταγγελθεί για το αδίκημα της μη χρήσης μάσκας, ζητώντας τα στοιχεία της. Τότε, άρχισε να φωνάζει και να λέει στους αστυνομικούς ότι δεν πιστεύει τίποτα. Στη συνέχεια, έσπρωξε με τα χέρια της τον αστυνομικό, ενώ όταν την επιστήθηκε η προσοχή για το αδίκημα της επίθεσης και πως είναι υπό σύλληψη, αυτή άρπαξε το μέλος της Δύναμης από το λαιμό και ταυτόχρονα τον χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια της. Ακολούθως η 36χρονη συνελήφθη και περιπολικό την οδήγησε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Τέθηκε υπό κράτηση για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.

Ο αστυνομικός έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έλαβε εξιτήριο.

Ιωάννα Μάντζιηπα

philenews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis