Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 09/10/2017

Με τα κάλλη και τις ερωτικές της υποσχέσεις παγίδευε τα ηλικιωμένα θύματα της.

Συγκεκριμένα, η γυναικά - αράχνη έπειθε τους άνδρες να την δεχθούν στο σπίτι τους και να πέσουν στην παγίδα που τους έστηνε. Αφού είχε υφάνει τον... ερωτικό ιστό και είχε παγιδεύσει το θύμα της, ζητούσε από τον οικοδεσπότη της ποτό, νερό ή ρόφημα.

[custom:google-ads]

Τότε, όταν ο οικοδεσπότης της το πρόσφερε αυτή έριχνε μέσα στα ποτά υπνωτικό και έστελνε του ηλικιωμένους στην αγκαλιά του... Μορφέα αντί τη δική της. Αμέσως έδινε σήμα στον Ρομά σύζυγο της και οι δύο άδειαζαν το σπίτι των θυμάτων τους.

Κάποιοι δεν έχουν καταγγείλει τις ληστείες σε βάρος τους ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας του τρόπου παγίδευσης μέσω των υποσχέσεων για ερωτική πανδαισία.

Έξι άνδρες όμως από τις περιοχές Ηλιούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Ραφήνας, Πικερμίου, Μαραθώνα, αποφάσισαν να πάνε στιήν αστυνομία, η οποία κατάφερε να παγιδεύσει και να συλλάβει την γυναίκα αράχνη.

Η Αστυνομία μετά τις καταγγελίες άρχισε να ψάχνει την γυναίκα που παγίδευε άνδρες και τους λήστευε. Τελικά την συνέλαβε και τώρα αναζητά και άλλους ηλικιωμένους μοναχικούς άνδρες που έπεσαν θύματα της.

Πηγή: thecaller.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis