Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 12/12/2015

Δωρεάν... τσιμπούσια έστηνε ο 49χρονος Αφρικανός που συστηνόταν ως μέντιουμ και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην πόλη της Λάρισας, οι οποίοι τον τροφοδοτούσαν με... φρέσκα αυγά, κόκορες, ακόμη και αρνάκια γάλακτος, τάχα για να τα θυσιάσει σε τελετές βουντού που θα έλυναν τα προβλήματά τους!

Το μέντιουμ από την Γκάμπια δήλωνε... ειδικός στην επίλυση προβλημάτων ανδρικής ανικανότητας και τεκνοποιίας, αλλά παράλληλα δήλωνε με διαφημιστικά φέιγ βολάν ότι μπορούσε ακόμη και να εξαφανίσει το... άγχος μαθητών πριν από τις Πανελλήνιες εξετάσεις, να κάνει αγαπημένα πρόσωπα να επιστρέψουν σε αυτόν που εγκατέλειψαν και να εξασφαλίσει... επαγγελματική επιτυχία!

Οι δυο Σενεγαλέζοι «βοηθοί» του ηλικίας 45 και 44 χρόνων αναλάμβαναν να βρίσκουν θύματα διατεθειμένα να πληρώσουν για να τους χαρίσει τις υποτιθέμενες ειδικές πνευματικές δυνάμεις του. Εκείνοι νοίκιασαν και το διαμέρισμα στο οποίο είχαν διαμορφώσει έναν επιβλητικό χώρο δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να καθυποβάλλουν την «πελατεία» τους. Το σπίτι μετατρεπόταν συχνά σε... ζωολογικό κήπο από τα ζώα που οι πελάτες ήταν υποχρεωμένοι να φέρνουν για θυσία!

Την παγίδα έστησε μια γυναίκα αστυνομικός, που υποδύθηκε την πελάτισσα που δεν μπορούσε να συλλάβει παιδί. Συνέλαβε, όμως, τον... ίδιο μόλις εκείνος πήρε στα χέρια του τα 30 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του έδωσε! Ο 49χρονος και οι συνεργοί του κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, αλλά οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πόσους είχαν εξαπατήσει και σε τι ύψος έφταναν τα κέρδη τους, καθώς τα 30 ευρώ που ήταν η αρχική... ταρίφα αυξάνονταν μετά το πρώτο ραντεβού!

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis