Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:12 | 01/12/2019

Μια γυναίκα στην Ινδία εντόπισε μέσω Facebook έναν από τους πιο διαβόητους καταζητούμενους της χώρας και αφότου, μετά από μόλις τρεις μέρες, τον «υποχρέωσε» να της κάνει πρόταση γάμου, τον συνέλαβε μέσα στον ναό όπου επρόκειτο να παντρευτούν!

[custom:google-ads]

Όχι, αυτά δεν γίνονται μόνο στις ταινίες.

Γίνονται και... στην Ινδία!

    Μια ατσίδα γυναίκα αστυνομικός ζήτησε και έλαβε άδεια από τον αρχηγό της στο τμήμα του Chhatarpur, προκειμένου να κάνει την... ενδιαφερόμενη μέσω Facebook σε έναν άνδρα, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους πλέον διαβόητους και αδίστακτους γκάνγκστερ στη χώρα, με τουλάχιστον 15 φόνους στο ενεργητικό του!

    Η γοητευτική Madhavi Agnihotri, όμως, έμαθε, μετά από έρευνα, πως ο καταζητούμενος Balkishan Choubey, πέρα από όλα τα άλλα, είναι και τρομερός γυναικάς. Του έστειλε, λοιπόν, μήνυμα στο Facebook, αλλά και μια παλιά της φωτογραφία, και οι δυο τους άρχισαν να κουβεντιάζουν. Ο Balkishan είχε πέσει στην παγίδα.

    Μέσα σε τρεις μέρες, μάλιστα, πρόλαβε να ερωτευτεί τη νεαρή αστυνομικό, η οποία πέτυχε στο 100% τον σκοπό της: «Υποχρέωσε» τον γκάνγκστερ να της κάνει πρόταση γάμου!

    Κανόνισαν τα του γάμου, αλλά η Madhavi τού ζήτησε να συναντηθούν στον ναό όπου επρόκειτο να παντρευτούν, για να γνωριστούν και από κοντά, πριν το μυστήριο.

    Ο Balkishan πήγε ανυποψίαστος στον ναό και μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο έδαφος, από πάνοπλους αστυνομικούς, με χειροπέδες. Η Madhavi τον πλησίασε και του είπε «συλλαμβάνεσαι», με τον κακοποιό να μένει με το στόμα ανοιχτό... 

    Η αστυνομία τον αναζητούσε χρόνια, αλλά ακόμη και όταν έφτανε πολύ κοντά στη σύλληψή του, ο Balkishan έβρισκε τον τρόπο και, τελευταία στιγμή, ξεγλιστρούσε. Μέχρι να εμφανιστεί η Madhavi. 

    www.gazzetta.gr

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Starbucks απέλυσε τον υπάλληλο που έγραψε πάνω στον καφέ αστυνομικού "Γουρούνι"

    Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
    developed by Pixelthis