Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 25/04/2021

Ο TikToker tooturnttony, ο οποίος έχει πάνω από επτά εκατομμύρια ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα, μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να συμμετέχει σε μια φωτογράφηση στις όχθες μιας λίμνης, η οποία περιελάμβανε ένα σπορ αυτοκίνητο, μια πάπια και αρκετές γυναίκες που φορούσαν μόνο το μπικίνι τους και μάσκες του σκι, λέει ο Independent.

Κατά τη διάρκεια του κλιπ, εμφανίζεται μια θυμωμένη γυναίκα που ακούγεται να τους επιπλήττει. Η γυναίκα, η οποία αναφέρεται ως «Κάρεν», καλεί την αστυνομία και τους προκαλεί να την μαγνητοσκοπήσουν λέγοντάς ότι «αγαπάει πολύ τα  social media» και ότι «θέλει να γίνει viral».

Τελικά η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα καθώς το βίντεο έχει ήδη πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, ενώ η προσπάθειά της να σταματήσει τη φωτογράφηση γύρισε εναντίον της όταν εμφανίστηκε ένας αστυνομικός της κομητείας Livingston του Michigan.

Όπως φαίνεται, ο αστυνομικός αναγνώρισε τον tooturnttony και την ομάδα του, αφού όπως είπε «ο γιος του είναι φαν τους».

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός ζήτησε να βγάλει μερικές φωτογραφίες με τον tooturnttony, προφανώς για να τις δείξει στον γιο του. Απ’ ό, τι φαίνεται, όλα πήγαν καλά για όλους εκτός από τη γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία.

Το βίντεο έλαβε ανάμεικτες αντιδράσεις στο TikTok. Αν και πολλοί το βρήκαν διασκεδαστικό, άλλοι επεσήμαναν ότι ήταν ένα ακόμη παράδειγμα λευκού προνομίου και είπαν επίσης ότι αν οι influencers είχαν παραβιάσει το νόμο, θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί.

mikropragmata.lifo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis