Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 07/01/2018

Πρωταγωνίστρια σε ασυνήθιστο επεισόδιο ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου 25χρονη οδηγός στην Πάφο. Έξω φρενών για την καταγγελία της από αστυνομικό περίπολο επειδή δεν έφερε ζώνη ενώ οδηγούσε, έσκισε το εξώδικο πετώντας το στους αστυνομικούς και στη συνέχεια επιτέθηκε σε αυτούς, για να καταλήξει στα αστυνομικά κελιά.

Το επεισόδιο διαδραματίσθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε δρόμο της Πάφου, ενώ η 25χρονη επέστρεφε από την τουριστική περιοχή. Μέλη της Τροχαίας που διενεργούσαν ελέγχους σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε η νεαρή και της επέδωσαν εξώδικο επειδή οδηγούσε χωρίς να φέρει τη ζώνη της.

[custom:google-ads]

Εκνευρισμένη η οδηγός, ειρωνεύτηκε αρχικά τα μέλη της περιπόλου και αναχώρησε από τη σκηνή. Σύμφωνα με την Αστυνομία ωστόσο, ελάχιστα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο σημείο και έσκισε το εξώδικο πετώντας το προς τους αστυνομικούς, αρχίζοντας λεκτική επίθεση προς αυτούς και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους.

Τα μέλη της Τροχαίας συνέλαβαν την 25χρονη και την οδήγησαν στον αστυνομικό σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση για αυτόφωρο αδίκημα. Αργότερα η 25χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis