Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 11/12/2019

"Η απάντηση στα φερέφωνα της ανικανότητας για το αν εγώ ασχολήθηκα με τα προβλήματα των αστυνομικων είναι το Ηλεκτρονικο εισιτήριο, η ΔΕΕ στις υπηρεσίες το ιατρείο στον αερολιμενα οι μειώσεις και οι διακοπές στα μέτρα τάξης, το επίδομα των Εκαμ τα ΤΕΕΜ και ο αγώνας για το επίδομα συνοδών σκύλων, οι προτασεις για το βαθμολόγιο -μισθολόγιο οι προτασεις για την καθημερινότητα των αστυνομικων, οι συνεχείς ενισχύσεις και σε χρόνια χαλεπά που δεν γίνονταν προσλήψεις.

Οι συνεχείς συναντήσεις και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Έλυσα ζητήματα και ενώ ως ενωση ήμουν απομονωμένος απο την ΠΟΑΣΥ.

Κάποιοι το μοναδικό που έλυσαν ήταν τα κορδόνια των παπουτσιών τους και μόνο ..Βαθμολόγιο -Μισθολόγιο -Ασφαλιστικό χάθηκαν στον βωμό της ανικανότητας τους και της αγραμματοσύνης τους.

Τωρα το μόνο που κάνουν με μεγάλη επιτυχία είναι να παίρνουν τους συνοδοιπόρους τους στον κατήφορο της συνδικαλιστικής τους ανυπαρξίας και να τους επιβάλουν να κοινοποιήσουν τα συκοφαντικά τους γραφόμενα, (Σ αυτους θα πω κοινοποιήστε και μπορεί να σας λυπηθούν να σας δώσουν μια θεσούλα η ένα ξεροκόμματο άλλωστε ποιον θα προλάβουν τώρα να βολέψουν ίσως όποιον είναι πιο πολέμιος του Καλλιακμανη ;δεν νομίζω ... ).

Τους ευχαριστώ που ασχολούνται με τόσο πάθος για την προσωπική μου προβολή αναφέροντας με με το όνομα μου αλλά τους ενημερώνω ότι όπως και οι ίδιοι αναφέρουν στο συκοφαντικό τους άρθρο δεν το έχω ανάγκη φρόντισε η αποδοχή του κόσμου, αστυνομικού και μη.

Άλλωστε δεν ντρέπονται για μένα οι συνάδελφοι όταν τους εκπροσωπώ για αυτούς ντρέπονται.

Καλό είναι λοιπόν να γράφουν απευθείας με το όνομα τους οι άλλοι συνδικαλιστες και όχι προσποιούμενοι συναδέλφους και συκοφαντώντας ανώνυμα.

Καταδικασμενοι να έρχονται πάντα δεύτεροι, και στους αγώνες και στα αντανακλαστικά, το ζήτημα όμως είναι να αντιληφθούν και οι συνάδελφοι συνδικαλιστες γιατί αυτοί φροντίζουν να τους φέρνουν πρώτους και να λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί που κατόπιν δεν γνώριζαν τίποτα για το Εγκλημα.

Τωρα αν νομίζουν ότι κάνοντας ανώνυμες δημοσιοποιήσεις θα νομιμοποιήσουν το ατόπημα που έκαναν να εμπλακούν σε θέματα της ενωσης Ν/Α χωρίς να ενημερώσουν κάνουν λάθος .."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis