Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:12 | 17/11/2018

Ακολουθεί ανάρτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη,  Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ύστερα από τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών:

Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν 14,15 και 16 Νοεμβρίου 2018 ,τους συναδέλφους μου που πίστεψαν σε εμάς και για άλλη μια φορά (Τρίτη συνεχόμενη ) μας έδωσαν μια μεγαλειώδη νίκη και φυσικά τους 250 συναδέλφους που στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια .

Ο αγώνας για την αντιμετώπιση των προβλήματων στην νοτιοανατολική Αττική στο Αεροδρομιο και στην διεύθυνση ειδικών αστυνομικών δυνάμεων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με αίσθημα ιδιαίτερης ευθύνης μετά το χθεσινό αποτέλεσμα . 981 συνάδελφοι μας έδωσαν την δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με μεγαλύτερο πλέον σθένος ,μας έδωσαν την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο με 4 έδρες έναντι των 3 του δεύτερου συνδυασμού καθώς και 7 περισσότερους αντιπροσώπους από αυτούς που ήδη είχαμε στην ΠΟΑΣΥ .

Θελω επίσης να συγχαρώ και τους συναδέλφους των άλλων δυο συνδυασμών που έλαβαν την δεύτερη και τριτη θέση .

Συνεχιζουμε πιο δυνατοί να προσφέρουμε στον συνάδελφο ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά .... τα αποτελέσματα των εκλογών :ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 981 4 εδρες ΔΣ 20 αντιπροσώπους ΑΝΑΣΑ 643 ,3 εδρες ΔΣ 13 αντιπροσωπους ΚΑΑΝΑ 0 έδρες 1 αντιπρόσωπο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis