Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 25/01/2018

Με αιχμέις αλλά και ένα σαφές μύνημα εναντίον όσων προσπάθησαν να προκαλέσουν την αποστρατεία του, αποχαιρέτησε σήμερα τους συναδέλφους του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ο Υποστράτηγος Γιάννης Τόλιας, ο οποίος αναλαμβάνει και επίσημα από αύριο καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας.

Ως Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο Γ. Τόλιας είχε βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής Βόλου μέσω ανακοινώσεων ενώ στελέχη της οποίας είχαν καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του, αμφισβητώντας την υπηρεσιακή του επάρκειά του και καταθέτοντας αναφορές σε βάρος του.

[custom:google-ads]

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, ο κ. Τόλιας ευχαρίστησε το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και την οικογένειά του, όσο και τους γονείς του για τις αρχές και τα εφόδια που του παρείχαν.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον υποστράτηγο και Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας, ο αστυνομικός διευθυντής Βασίλης Μαρκογιαννάκης.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στο κτίριο όπου συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι συνεχάρησαν τον κ. Τόλια και του ευχήθηκαν καλή αρχή για τη θέση του.

Ο κ. Τόλιας αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας.

Γ.

Πηγή:  thessaliatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis