Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 24/04/2019

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις δέκα (10) ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής.

[custom:google-ads]

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης τριών ημεδαπών (2 γυναίκες – 1 άντρας) για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή του Κορδελιού και να συλλάβουν τους προαναφερόμενους δράστες, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, 33χρονη εκ των γυναικών αφαίρεσε από 90χρονη χρυσή αλυσίδα με σταυρό και αποχώρησε με αυτοκίνητο όπου την ανέμεναν οι δύο συνεργοί της.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis