Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 12/08/2017

Η Βόρεια Κορέα είναι ένας ιδιαίτερος τόπος που διέπεται από κανόνες και κανονισμούς τόσο περίεργους που δεν συναντάμε σε καμία άλλη χώρα.

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν, είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία. Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1983 και είναι ο νεότερος Αρχηγός Κράτους σε όλο τον κόσμο. Οι πρακτικές που κληρονόμισε από τον προκάτοχο (πατέρα) του και ακολουθεί πιστά, έχουν επικριθεί από όλο τον δυτικό κόσμο, αφού βασίζονται σε λογοκρισία, αυστηρή όσο και παράλογη νομοθεσία, καταπάτηση των ανθρωπίνων διακαιωμάτων, ακόμη και εκτελέσεις.

[custom:google-ads]

Μιλώντας για ολοκληρωτικό κράτος, στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε για ορισμένα από τα πιο απίστευτα πράγματα για την εσωστρεφή αυτή χώρα, όπως ότι τα ψηφοδέλτια στις εκλογές της Β. Κορέας έχουν μόνο μία επιλογή, τον ηγέτη Κιμ Γιογκ Ουν καθώς και ότι η χρονολογία στη Βόρεια Κορέα είναι 105 και όχι 2017. Το έτος είναι 105, αφού ξεκίνησε να μετρά μετά από τη γέννηση του Κιμ Ιλ Σουνγκ, παππού του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

 www.newmoney.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis