Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 05/08/2019

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις δέκα (10) ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών.

[custom:google-ads]

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • Δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 33 ετών από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., διότι κατείχαν 3 κάρτες τραπεζών και ηλεκτρονικές συσκευές, τις οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσαν νωρίτερα την ίδια ημέρα από διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Επίσης, στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
  • Τριών ημεδαπών ηλικίας 22, 21 και 28 ετών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ξημερώματα της 04-08-2019 διέρρηξαν Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο στην περιοχή της Τούμπας, από το εσωτερικό του οποίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα.
  • 30χρονου αλλοδαπού, διότι εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου να περιεργάζεται το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης, το οποίο είχε διαρρήξει μαζί με συνεργό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis