Δέσμευση Σπανουδάκη για την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Δέσμευση Σπανουδάκη για την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Θέμα: «Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.»

Στις 09-12-2019 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσής μας συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ. Στον κ. Γενικό τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, καθώς και των αστυνομικών που υπηρετούν σ’ αυτές.

Ιδιαίτερα τονίστηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την λήξη των προσωρινών μετακινήσεων των αστυνομικών που ενίσχυαν το Α.Τ. Ακτίου Βόνιτσας, καθώς και την επιτακτική ανάγκη ιδρύσεως και λειτουργίας Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας που θα δώσει λύση σε χρονίζοντα θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του εν λόγω Αερολιμένα και της ευρύτερης περιοχής. Για το λόγο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσής μας.

Ο κ. Γενικός από την πλευρά του δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να δώσει λύση για τα προβλήματα που ταλανίζουν της Υπηρεσίες της Δ.Α. Ακαρνανίας και όσον αφορά την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας θα εκδώσει διαταγή προς τις Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος για εκδήλωση επιθυμιών αστυνομικών να ενισχύσουν την Υπηρεσία αυτή αδαπάνως για το δημόσιο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


      Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος     ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος