Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:46 | 24/07/2017

Δήλωση προέδρου 3ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων κ. Κων. Ζέβλα για το περιστατικό τραυματισμών αστυνομικών στα Νταμάρια της Ν. Σμύρνης

Καταδικάζω με τον πιο απερίφραστο τρόπο το απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στα Νταμάρια της Νέας Σμύρνης, όπου μερικοί απερίσκεπτοι νέοι Ρομά, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά επειδή αυτοί κάνανε απλά τη δουλειά τους. Αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες και αμαυρώνουν την εικόνα όλη της Νέας Σμύρνης.

Πρέπει να μάθουν οι συγκεκριμένοι «κύριοι Ρομά» ότι οι νόμοι του κράτους ισχύουν για όλους τους πολίτες και πρέπει να εφαρμόζονται απ΄ όλους .

Ο Δήμος Λαρισαίων αλλά και οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δεν θα επιτρέψουμε τα Νταμάρια να γίνουν «άβατη περιοχή», ούτε να μετατραπεί σε Ζεφύρι της Αττικής.
Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ αυτοί οι ταραξίες να απομονωθοών από τους υγιείς και νομοαταγείς πολίτες των Ρομα και στη συνέχεια απ΄ όλους τους άλλους.

Η Νέα Σμύρνη στο σύνολό της δεν θα επιτρέψει μερικούς ταραξίες να συνεχίσουν να αμαυρώνουν την εικόνα της. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο παραβατικο επεισόδιο στην συνοικία.

thessaliatv.gr

Δείτε ακόμα: Πένθος στην Ελληνικη Αστυνομια - Έφυγε 34χρονος Αστυνομικός

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis