Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:02 | 31/07/2020
Σε μια συνάντηση με ανώτατο διοικητικό προσωπικό με επίκεντρο την ανάλυση των τάσεων του εγκλήματος στη Νέα Υόρκη, ο αρχηγός του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι ο αστυνομικός «δεν μπορεί να φοβάται» τη χρήση νομικής δύναμης για τη σύλληψη υπόπτων. Αναφερόταν στον δισταγμό των αστυνομικών που προκλήθηκε από τον νέο νόμο της πόλης που ποινικοποιεί συγκεκριμένες συμπεριφορές αστυνομικών όπως π.χ. να γονατίσουν ή να καθίσουν κάτω ύποπτο κατα τη διάρκεια ελέγχου ή σύλληψης.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τα Daily News, ο αρχηγός Terence Monahan είπε σε μια πρόσφατη συνάντηση της CompStat, "Δεν μπορούμε να φοβόμαστε να κάνουμε αυτό που κάνουμε."
 
Ο εισαγγελέας του Staten Island, Michael McMahon, δήλωσε σε γραπτή δήλωση στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι δεν σκοπεύει να διώξει αστυνομικούς του NYPD που πιστεύει ότι παραβίασε κατά λάθος τον νέο νόμο της πόλης.
 
Ο McMahon είπε περαιτέρω ότι ο νόμος «αψηφά την κοινή λογική».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο νομοσχέδιο στη Νέα Υόρκη βάζει τους αστυνομικούς να πληρώνουν από την τσέπη τους για τυχόν αγωγές που μπορεί να γίνουν εναντίον τους

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis