Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 07/11/2016
Η ιταλική Pedersoli παρουσίασε ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον δίκανο το μοντέλο Howdah σε διαμέτρημα 45 Colt και .410 (36άρι). Το πολύ όμορφο δίκανο πιστόλι είναι οπισθογεμές όπως και τα κλασικά δίκανα, διαθέτει δύο σκανδάλες η οποίες πυροδοτούν τα φυσίγγια σε κάθε κάνη και είναι αναπαραγωγή του πιστολιού Auto & Burglar που παρήχθη από την Ithaca την δεκαετία του 1920.
 
Το νέο μοντέλο της Pedersoli εισάγει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά καθιστώντας νόμιμη την εισαγωγή και την αγορά στις ΗΠΑ. Η κύρια διαφορά είναι ότι το Howdah 45/410 της Pedersoli είναι σε διαμέτρημα 45 Colt, έχοντας κάνη μήκους 10.25 ιντσών, 6 δεξιόστροφες ραβδώσεις στη κάνη με βήμα 1:48 και είναι εξοπλισμένο με επιμηκυμένους κώνους προσαρμογής στις θαλάμες για να υποστηρίξει τη χρήση των 3 ιντσών φυσιγγίων στο διαμέτρημα .410. 

 

Το πιστόλι διαθέτει ξύλινα μέρη με όμορφο φινίρισμα με εμπρόσθιο σκοπευτικό μεγάλους μήκους και  αναδιπλούμενο πίσω σκοπευτικό. Η πίσω λαβή ταιριάζει άνετα στο χέρι επιτρέποντας εύκολα ελεγχόμενη χρήση. Δείτε αυτό το πολύ ωραίο δίκανο πιστόλι στο παρακάτω βίντεο μετά το  1:26 λεπτό.
 

 
 

 

 

 
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis