Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 19/10/2017

Αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας θα εορταστεί ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου.

Στο πλαίσιο εορτασμού του προστάτη μας, η Ένωσή μας συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας προκειμένου να τα μοιράσει μετά το πέρας της δοξολογίας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Γνωρίζουμε στα μέλη μας, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί το πρόγραμμα εορτασμού του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου ανά Αστυνομική Διεύθυνση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης :

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ώρα 10.30΄: Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Ώρα 11.30’: Δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου (Αγίου Αρτεμίου 1, Νέα Αλικαρνασσός - Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

 

ΛΑΣΙΘΙ

Ώρα 08.30’ : Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας, στη Νεάπολη  Λασιθίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερονήσου κ.κ. Γεράσιμου.

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης.

 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ώρα 10.00’ : Δέηση στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στην ενοριακή εστία της Μητροπόλεως (δίπλα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας)

 

ΧΑΝΙΑ

Ώρα 11.30’ : Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων (Λ. Ηρακλείου 23, 4ος όροφος)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis