Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:26 | 04/10/2018

Τουλάχιστον επτά αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από άγνωστο στη νότια Καρολίνα, με τις αρχές να αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών τραυματίστηκε θανάσιμα και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι αξιωματικοί της αστυνομίας στη Φλωρεντία κλήθηκαν από το γραφείο του σερίφη να ερευνήσουν ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα στη διασταύρωση των Vintage Place και Hoffmeyer Road, ανέφερε το BNO News.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα στο αλεξίσφαιρο γιλέκο - Δείτε το βίντεο από περιστατικό με ανταλλαγή πυροβολισμών


Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών μέσων ένας δράστης κρατούσε παιδιά ως ομήρους για δύο ώρες περίπου προτού παραδοθεί στις αρχές και μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρό του.

«Οι σκέψεις και η προσευχές μου είναι απόψε για το γραφείο του σερίφη της Φλωρεντίας και στο αστυνομικό τμήμα της Φλωρεντίας στη Νότια Καρολίνα. Είμαστε για πάντα ευγνώμονες αναφορικά με το τι κάνουν οι υπεύθυνοι επιβολής του νόμου μας», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο twitter.

Η σελίδα Memorial Down Officer Down αναφέρει τα ονόματα των 23.408 αμερικανών αστυνομικών που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος.

Μέχρι στιγμής φέτος έχουν σκοτωθεί 112.

Το 2017, περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με λίστα του διαδικτυακoύ ιστότοπου Gun Violence Archive.

Ο αριθμός αυτός δεν περιλαμβάνει τις περίπου 22.000 ετήσιες αυτοκτονίες με πυροβόλα όπλα που λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ.


Πηγή:  skai.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis