Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 17/09/2018

Εν αναμονή της εξόδου από τη σχολή των δοκίμων αστυφυλάκων και τις τοποθετήσεις τους σε υπηρεσίες που υπάγονται διοικητικά στη Γ.Α.Δ.Α. θα θέλαμε να επαναφέρουμε το φλέγον για εμάς θέμα της τροποποίησης του Π.Δ. των μεταθέσεων .

Από το 2016 και έπειτα με την τότε τροποποίηση οι νεοεξερχόμενοι όλων των βαθμών τοποθετούνται μόνο στα Αστυνομικά τμήματα και δεν μετακινούνται για κανένα λόγο. Προφανώς δεν είμαστε αντίθετοι σε αυτό ,έχουμε όμως εδώ και 2 χρόνια αναδείξει με δεκάδες ανακοινώσεις και παρεμβάσεις μας ότι η εν λόγω διάταξη πρέπει να τροποποιηθεί έτσι ώστε οι νεοεξερχόμενοι να τοποθετούνται εκτός από τα Α.Τ. και στην Δ.Α.Ε.Α. αλλά και στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στον ορίζοντα λύση.

Συγκεκριμένα το Μεταγωγών απασχολεί τριψήφιο αριθμό αστυνομικών από άλλες υπηρεσίες των οποίων η καθημερινή λειτουργία επιβαρύνεται σημαντικά και η Δ.Α.Ε.Α. έχει γίνει πλέον υπηρεσία φάντασμα με διμοιρίες των 10 ατόμων.

Πρέπει άμεσα να δοθεί λύση γιατί οι συγκεκριμένες υπηρεσίες «δεν βγάζουν χειμώνα» και κυρίως θα συνεχίσουν να καλύπτουν τα κενά τους η Άμεση Δράση ,η Ο.Π.Κ.Ε. ,τα Α.Τ. η Τροχαία και η Ομάδα Δ.Ι.Α.Σ. που ούτε την εκπαίδευση ούτε τον εξοπλισμό έχουν. Γι’ αυτούς τους λόγους πήγαμε σε κινητοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι και είμαστε αναγκασμένοι να πάμε ακόμα πιο δυναμικά από εδώ και στο εξής εφόσον συνεχίσει η ίδια κατάσταση .

  Η Αστυνομία πρέπει να λειτουργεί βάση της πραγματικότητας και όχι με την ιδεολογία του καθενός!!!

                                                         Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                                  - Ο -

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                        

               ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis