Δασκάλα έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της στο ταξίδι της επιστροφής από μια σχολική εκδρομή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΗ
Δασκάλα έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της στο ταξίδι της επιστροφής από μια σχολική εκδρομή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι μία δασκάλα Φυσικής από το Μπρίστολ έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου, και στη συνέχεια είχε σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν από διεθνή ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα, Eleanor Wilson, έκανε για πρώτη φορά έρωτα με τον 16χρονο μαθητή της τον Ιούλιο του 2015, στο ταξίδι της επιστροφής από μια σχολική εκδρομή.

Όπως κατέθεσε ο ανήλικος μαθητής στην επιτροπή δεοντολογίας, η οποία τελικά αφαίρεσε την άδεια διδασκαλίας από την 28χρονη, το ζευγάρι, αφού πρώτα είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, κλειδώθηκε για ώρα στην τουαλέτα του αεροπλάνου και έκανε σεξ.

Όπως κατέθεσε ο ανήλικος, ακολούθησαν πολλές επαφές με το ζευγάρι να συναντιέται τακτικά τους επόμενους μήνες και τον 16χρονο να δηλώνει σε όλους του συμμαθητές του ερωτευμένος με την 28χρονη δασκάλα του.

 

 

facebook

 

Οι φήμες έφτασαν στα αυτιά του διευθυντή του σχολείου, με την δασκάλα να αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά. Λόγω έλλειψης αποδείξεων, ο διευθυντής έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην 28χρονη, αφού είχε ήδη χτίσει τη φήμη μιας ικανής δασκάλας, η οποία ήταν και άκρως συμπαθής στους γονείς.

Τελικά, όταν ένας άλλος μαθητής άρχισε να στέλνει email στην 28χρονη εκβιάζοντάς την ότι θα τα αποκάλυπτε όλα στον Τύπο εάν δεν έκανε έρωτα μαζί του, αυτό σήμανε την αρχή του τέλους για το μυστικό του ζευγαριού. Τα email έπεσαν στα χέρια καθηγητών, η 28χρονη απολύθηκε και τελικά την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε η επ' αόριστον αφαίρεση της άδειας διδασκαλίας της.

Μια εβδομάδα μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η πατέρας του νεαρού πρωταγωνιστή της ιστορίας μίλησε - ανώνυμα στην Daily Mail.

«Ο γιος μου δεν ήθελε να καταστρέψει την καριέρα της Eleanor. Δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά της. Η σχέση αποκαλύφθηκε μόνο όταν το έμαθε ο συμμαθητής του και άρχισε να την εκβιάζει για να κάνει σεξ μαζί του. Μετά εκείνος το είπε παντού στο σχολείο και η διεύθυνση ζήτησε να της επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, όχι ο γιος μου. Το αγόρι μου είναι απλώς ένας νέος που θέλει να αφήσει αυτήν την εμπειρία πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του», είπε ο πατέρας του 16χρονου μαθητή.

Πηγή: newsbeast.gr