Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 01/03/2015

Ένας φοιτητής από το Σικάγο κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση αφού, όπως υποστηρίζει, θέλησε να αναπαραστήσει με την κοπέλα του σκηνές από τη σαδομαζοχιστική ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Ο Μοχάμαντ Χοσάιν, 19 ετών, που σπουδάζει μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι, παραμένει προφυλακισμένος αφού ο δικαστής της κομητείας Κουκ, Άνταμ Μπουρζουά, αποφάσισε προς μεγάλη έκπληξη του κατηγορούμενου να του επιβάλει εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο νεαρός κάλεσε στο δωμάτιό του στις φοιτητικές εστίες με μια κοπέλα με την οποία «είχαν ήδη έρθει κοντά». Της έδεσε τα χέρια και τα πόδια, της έκλεισε τα μάτια και τη φίμωσε με μια γραβάτα προτού αρχίσει να την δέρνει με μια ζώνη και με τα χέρια του.

Η κοπέλα του είπε ότι πονούσε και του ζήτησε να σταματήσουν αλλά εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά. Το θύμα του κατάφερε τελικά να λυθεί και να φύγει.

Ο Χοσάιν συνελήφθη το ίδιο βράδυ. Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία του πανεπιστημίου υποστήριξε ότι έπαιζαν μια σκηνή από την ταινία αλλά παραδέχτηκε ότι «έκανε κάτι κακό».

Η δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο πελάτης της νόμιζε πως η φίλη του είχε συναινέσει.

Η ταινία του Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, προβάλλεται από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αφηγείται τη σαδομαζοχιστική σχέση του εκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι και της φοιτήτριας Αναστάζια Στιλ. Παρά τη μάλλον ψυχρή υποδοχή που της επιφύλαξαν οι κριτικοί, η ταινία παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού μποξ όφις και μέχρι στιγμής έχει έσοδα 130 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis