Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 19/04/2017

Αν σας αρέσει το πόκερ, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες η νέα ταινία “Win it All” να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η ταινία αν και στην αρχή μοιάζει πολύ προβλέψιμη και θα νομίζετε πως από το πρώτο λεπτό θα ξέρετε το τέλος, ωστόσο οι πολλές ανατροπές θα σας αλλάξουν γνώμη.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Eddie Garrett, τον οποίον υποδύεται ο Jake Johnson.

Ο Garrett έχει πάθος με τον τζόγο ενώ μισεί την περιστασιακή δουλειά του. Συνήθως δεν πάει πουθενά και δεν κάνει τίποτα ενώ αν και έχει εντοπίσει το πρόβλημα εθισμού του αρνείται να πάει σε κάποιο συμβουλευτικό πρόγραμμα για απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια.

Τα χρέη του αυξάνονται διαρκώς, ωστόσο εκείνος αρνείται να βρει μια φυσιολογική δουλειά ή να εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση που διευθύνει ο αδερφός του.

Μια μέρα ο Eddie επιστρέφει στο διαμέρισμά του μετά από ακόμη μια νύχτα που σημείωσε μεγάλες απώλειες και βρίσκει στην κουζίνα του τον φίλο του Michael, το οποίο υποδύεται ο Jose A. Garcia.

Ο Michael μοιάζει σκοτεινός και τρομακτικός χαρακτήρας και ενημερώνει τον Eddie πως θέλει να του κρατήσει μια βαλίτσα για περίπου 6 με 9 μήνες που εκείνος θα εκτίει την ποινή του στις φυλακές.

Ο Michael του υπόσχεται πως θα του δώσει $10.000 μόλις αποφυλακιστεί. Το ποσό αυτό θα ήταν ονειρικό για τον Garrett και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να κρατήσει την τσάντα και να μην τολμήσει να ρίξει ούτε μια ματιά στο περιεχόμενό της.

Μάλλον έχετε ήδη μαντέψει τι ακολουθεί μετά. Ο Eddie δεν κρατιέται και ανοίγει την τσάντα όπου ανακαλύπτει έναν μικρό θησαυρό μιας και είναι γεμάτη δολάρια.

Τότε παίρνει την απόφαση να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να παίξει πόκερ πιστεύοντας πως είναι η ευκαιρία του να ρεφάρει.

Ο Eddie χάνει μεγάλο μέρος των χρημάτων και συνεχίζει να παίζει όταν τελικά γνωρίζει μια όμορφη κοπέλα που του αλλάζει την ζωή. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τον τζόγο και να πιάσει δουλειά στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

Επιπλέον ο Eddie αποφασίζει να πάει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τον τζόγο, στους Ανώνυμους Τζογαδόρους. Εκεί, ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να τον βοηθήσει αντί να του συμπαρασταθεί ξεσπάει σε γέλια μόλις μαθαίνει ό,τι ο Eddie εξαφάνισε σχεδόν τα χρήματα του Michael.

Επιπλέον του προτείνει τους πιο τρελούς τρόπους για να βρει και πάλι χρήματα και να ξεπληρώσει το χρέος του.

Πάρτε μια γεύση από το τρέιλερ που κυκλοφορεί και αν έχετε δει την ταινία ενημερώστε μας για το πώς σας φάνηκε.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis