Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:49 | 19/09/2016

Υπάρχουν πολλοί... τρόποι να αποκτήσει μπλεξίματα με το νόμο κανείς και σίγουρα συμβαίνει να έχουν τρεχάματα ακόμα και οι πιο όμορφες γυναίκες.

Στις ΗΠΑ μετά από κάθε σύλληψη ακολουθεί φωτογράφιση στις οποίες φωτογραφίες που δημοσιεύονται online ή στις τοπικές εφημερίδες, αποδεικνύεται πως μεταξύ των συλληφθέντων υπάρχουν και πολύ όμορφες γυναίκες.

fylaki_1.JPG

Η Lorena Tavera ήταν ήδη μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Τέξας όταν στέφτηκε Miss El Paso το 2009 ενώ έφτασε έως τον ημιτελικό για Miss Texas.

fylaki_2.JPG

H Lorena συνελήφθη για κλοπή προϊόντων από Σούπερ Μάρκετ αξίας 70 δολαρίων.

fylaki_3.JPG

Το 2010 η Meagan Simmons συνελήφθη για παράτολμη οδήγηση. Το 2013 η φωτογραφία από την σύλληψή της έγινε Viral και η ίδια αποτέλεσε πηγή έμπνευση για πάνω από 300 χιουμοριστικά memes (φωτογραφίες με λεζάντα).

Παρά την προσπάθεια αμερικανικών ΜΜΕ να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, δεν μίλησε σε κανέναν, ενώ μήνυσε διαφημιστική η οποία και χρησιμοποίησε την φωτογραφία της σε διαφήμιση.

fylaki_5.JPG

Η Τoni Lee Hopkins είχε ήδη συλληφθεί κάποιες φορές όταν συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ είχε παραβιάσει το νόμο περί εκδιδομένων γυναικών.

Η φωτογραφία σύλληψήςη της στο Waycross της Γεωργίας των ΗΠΑ την έκανε διάσημη.

fylaki_6.JPG

Η Veronica Rodriguez συνελήφθη το 2010 στο Hillsborough της Φλόριντα επειδή οδηγούσε μεθυσμένη. Κατηγορήθηκε για παρακώλυση του αστυνομικού έργου αφού δεν άφηνε τους αστυνομικούς να της πάρουν αίμα για narcotest.

fylaki_7.JPG

Η Jennifer Jensen προκάλεσε εντύπωση όταν η φωτογραφία της σύλληψής της για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και πρόκληση ατυχήματος παρέπεμπε σε μοντέλο και όχι σε μία γυναίκα που μόλις έχει περάσει την πόρτα της φυλακής.

Διαβστε περισσότερα στο newmoney.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis