Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:17 | 17/01/2020

Αστυνομικός στην Κύπρο αποζημιώθηκε με 25.000 ευρώ επειδή τραυματίστηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ στις αρχές του 2009.

Ο αστυνομικός που είναι μέλος της ΜΜΑΔ είχε τραυματιστεί σε αγώνα της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ στις αρχές του 2009 και οδήγησε την υπόθεση στο δικαστήριο, ζητώντας ανάλογες αποζημιώσεις από την Κυπριακή Δημοκρατία.

[custom:google-ads]

Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», με απόφασή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας απόφαση υπέρ του Αστυνομικού για το ποσό των 25.000 ευρώ ως γενικές αποζημιώσεις με νόμιμο τόκο από 17/1/2011, ημερομηνία κατά την οποία καταχώρησε τη σχετική αγωγή.

Στον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οπαδοί της Ομόνοιας βγήκαν από το γήπεδο και περικύκλωσαν αστυνομικούς πετώντας τους αντικείμενα. Ο ενάγων δέχτηκε πέτρα στο αριστερό του πόδι κάτω από το γόνατο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος ακινητοποιημένος και κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο, το ασθενοφόρο που τον μετέφερε, δέχτηκε αντικείμενα καθώς απομακρυνόταν από το στάδιο.

Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και απουσίαζε από την εργασία του από τις 18/01/2009 μέχρι και 28/08/2009 και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, δεν δόθηκε η δέουσα σημασία από την Αστυνομία σε σχέση με τους κινδύνους που παραμόνευαν στον επίδικο αγώνα.

sputniknews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis