Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:17 | 20/01/2017

Η SIG Sauer, Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει επιλέξει το SIG SAUER μοντέλο P320 για να αντικαταστήσει το πιστόλι υπηρεσίας M9 που είναι  σε χρήση από τα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Η Sig Sauer Inc. κέρδισε ένα συμβόλαιο αξίας 580.217.000 δολαρίων  το οποίο συμπεριλαμβάνει το όπλο, αξεσουάρ και πυρομαχικά για να αντικαταστήσει το σημερινό υπηρεσιακό πιστόλι M9 του Αμερικανικού Στρατού. 

Το πιστόλι P320 κυκλοφόρησε το 2014, είναι ένα πιστόλι από πολυμερές και είναι το πρώτο αρθρωτό πιστόλι. Ένας σκοπευτής μπορεί να αλλάξει το SIG P320 σε διαφορετικά μεγέθη πλαισίου, διαφορετικά μεγέθη λαβής και ακόμα διαφορικά διαμετρήματα. Διαφορετικού μεγέθους κάννες, πλαίσια και γεμιστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα με το πιστόλι για να ταιριάζει με τις ανάγκες του σκοπευτή.
 
 
Όλα τα πιστόλια θα παράγονται στις εγκαταστάσεις της SIG SAUER στο New Hampshire.
 
Το Πρόγραμμα XM17 MHS προβλέπει την παροχή τόσο των πιστολιών P320 σε πλήρες μέγεθος όσο και συνεπτυγμένων, σε μια περίοδο δέκα (10) ετών και περισσότερο. Όλα τα πιστόλια θα είναι παραμετροποιήσιμα για να δέχονται σιγαστήρες και θα περιλαμβάνουν επίσης τις πρότυπες αλλά και μεγαλύτερης χωρητικότητας γεμιστήρες.

 

 www.guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis