Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:30 | 12/09/2016

Με 138 νέους Σμηνίες αποφοίτους της 66ης Σειράς της ιστορικής Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) ενισχύθηκε η Πολεμική μας Αεροπορία, μετά την τελετή ορκωμοσίας τους που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόϊ. Μαζί τους ορκίστηκαν και άλλοι 5 Ελληνοκύπριοι συμμαθητές τους για να ενισχύσουν τις αεροπορικές δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς.

Ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 66ης Σειράς της ΣΤΥΑ - Κεντρική Εικόνα

 

Τα πτυχία αποφοιτήσεως στους νέους Σμηνίες επέδωσε ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτριος Βίτσας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση. Συνολικώς, 143 Σμηνίες, διαφόρων ειδικοτήτων, από τους οποίους 138 από την Ελλάδα και πέντε από την Κύπρο.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου - Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Διοικητή της Διοικήσεως Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, ανώτατοι αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες αξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΤΥΑ, εκπρόσωποι των πολιτειακών και θρησκευτικών αρχών, σύλλογοι καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σμηνιών.

Λ.Σ.Μ.

 

 www.parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis