Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:13 | 24/06/2016

Ευρεία σύσκεψη Αξιωματικών από Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, χθες το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, οι Γενικοί Αστυνομικοί Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Νικόλαος Μπαντουβάκης και Ταξίαρχος Θωμάς Σάνδρος, αντίστοιχα, με τους βοηθούς τους, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και οι Διοικητές των αστυνομικών Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης.

Παρέστησαν επίσης, οι Διευθυντές και Υποδιευθυντές των Υποδιευθύνσεων Οικονομικής Αστυνομίας, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Εσωτερικών Υποθέσεων, Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Εγκληματολογικών Ερευνών, Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων και Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Αρχηγός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς από τους συμμετέχοντες Αξιωματικούς σε θέματα υπηρεσιακού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, ανέλυσε το πλαίσιο της νέας επιχειρησιακής στρατηγικής του Σώματος και έδωσε στοχευμένες οδηγίες και κατευθύνσεις που κυρίως ανάγονται στην εξωστρεφή λειτουργία και στην ανθρωποκεντρική θεώρηση και διοίκηση των αστυνομικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Αρχηγός θα επισκεφθεί σήμερα την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis