Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 05/10/2017

Δεν χρειαζόταν καν ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν πήγαν σε ένα χωριό της Ξάνθης για να κάνουν έρευνα σε έναν ύποπτο Αλβανό. Η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε φαινόταν... από μακριά, με τα ύψους ως τεσσάρων (!) μέτρων δενδρύλλια!

Ο 38χρονος αλλοδαπός είχε διαμορφώσει ένα χώρο δίπλα στο σπίτι του, όπου  καλλιεργούσε την όχι και ευκαταφρόνητη φυτεία με τα 41 δενδρύλλια κάνναβης, που το μικρότερο είχε ύψος 1,50 μέτρο και το μεγαλύτερο τέσσερα. Από εκεί και μετά, ανέλαβε υπηρεσία ο τετράποδος ανιχνευτής που ξετρύπωσε τόσο από τον χώρο της φυτείας όσο και από το σπίτι του δράστη την ιδιαίτερα πλούσια συγκομιδή του.
[custom:google-ads]

Σε τέσσερα βαρέλια και σε επτά νάιλον συσκευασίες, ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε συνολικά οκτώ κιλά και 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αποξηραμένα φύλλα και κλώνους κάνναβης βάρους 4.900 γραμμαρίων, καθώς και τρεις ζυγαριές. Ο Αλβανός είχε στην κατοχή του 990 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της παραγωγής του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis