Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 23/03/2015

Νέα τροπή δίνει στην υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο δικηγόρος της οικογένειας.

Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Μπούκας, που έχει αναλάβει χρέη συνηγόρου, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του Βαγγέλη, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια ότι ο νεαρός ίσως να έχει πέσει ακόμη και θύμα δολοφονίας.

«Έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να ολοκληρωθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο», δηλώνει ο κ. Μπούκας. 

«Δεν αποκλείεται η δολοφονία. Περιμένουμε τα αποτελέσματα», τονίζει ο Δημήτρης Μπούκας χαρακτηριστικά.

Όπως λέει, πάντως, αυτό για το οποίο δεν χωρά καμία αμφιβολία, είναι ότι ο Βαγγέλης είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βασανιστηρίων από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Ο ίδιος επισημαίνει ότι έβριζαν το παιδί, το χτυπούσαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά του.

Ο ιδιωτικός ερευνητής που όρισε η οικογένεια πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης να άφησε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο θάνατο, αλλά κάποιος να το εξαφάνισε γιατί ενδεχομένως τον ενοχοποιούσε. «Αφού η πόρτα ήταν ανοιχτή το πήρε αυτός που τον ενοχοποιούσε», λέει χαρακτηριστικά ο Φώντας Βρόσγος

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο Βαγγέλης με πέντε συμφοιτητές του σε δωμάτιο της γαλακτοκομικής σχολής, ενώ δεν αποκλείουν να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο εκβιασμού σε βάρος του 20χρονου.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis