Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 06/06/2016

Η κυβέρνηση μετά τις τοπικές αντιδράσεις παίρνει πίσω την δημιουργία hot spot στη συνοικία των νεοπροσφύγων Ποντίων, Γκορυτσάς Ασπροπύργου.

Την σχετική διαβεβαίωσε έδωσε στην Βουλή πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Εύης Χριστοδουλοπούλου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας αναφερόμενος στις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και τα επιχειρήματα που προβάλλονται ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας στη Δυτική Αττική, ενώ ανέφερε και πως αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν και οι πρώτοι 300 από τον Πειραιά κοντά στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Καταλόγισε στην βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Εύη Χριστοφιλοπούλου ότι με την ερώτησή της αναπαράγει αποσπάσματα, που ορισμένα μάλιστα είναι και αυτούσια και από ανακοινώσεις τοπικών παραγόντων, οι οποίοι εξέφρασαν αντίθεσή τους για το hot spot στον Ασπρόπυργο με επιχείρημα ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε τη φτώχεια δίπλα στη φτώχεια». Εμείς είπε δεν θέλουμε να αφήσουμε να καλλιεργηθούν τέτοιες αντιλήψεις σχολιάζοντας πως μερικές φορές «ο φτωχός περιθάλπει καλύτερα τον φτωχό από τον πλούσιο γιατί ξέρει τι θα πει φτώχεια… ».

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis