Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:42 | 05/12/2018

O Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. κ. Βασίλης Ντούμας, αναφερόμενος στο ζήτημα της επιστροφής των αναδρομικών στους ένστολους αλλά και στην ανησυχία που υπήρχε ως προς το ενδεχόμενο να ζητηθεί από αστυνομικούς συγκεκριμένων βαθμών (και με συγκεκριμένα έτη υπηρεσίας) να επιστρέψουν στο Δημόσιο χρήματα (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση του Policenet.gr), επισημαίνει τα εξής:

[custom:google-ads]

Δημοσιεύθηκε χθες η αναμενόμενη Κ.Υ.Α που καθορίζει τις λεπτομέριες καταβολής των αναδρομικών και μαζί με αυτή αναδεικνύονται δύο τεράστιες επιτυχίες του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Η πρώτη αφορά την προσφυγή του στο Σ.Τ.Ε, εναρμονισμένα, με τους άλλους συναφείς συνδικαλιστικούς φορείς και τη μνημειώδη απόφασή για επιστροφή στις αποδοχές του 2012 (επαναλαμβάνουμε ότι τα αναδρομικά δεν αποτελούν δώρο καμίας κυβέρνησης, αλλά προϊόν Συνδικαλιστικής διεκδίκησης και δικαστικής απόφασης).

Η δεύτερη αφορά, την επιτυχία να αποσπάσει πολιτική δέσμευση έγκαιρα και έγκυρα μετά από συναντήσεις με σχεδον του συνόλου της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσιας του Υπουργείου μας, να μην επιστραφεί κανένα χρηματικό ποσό από κανέναν συνάδελφο, Ειδικό Φρουρό και Αστυφύλακα, που από αβλεψίες τρίτων βρέθηκαν εν όψη μάλιστα εορτών "χρεωμένοι ".

Παραθέτουμε το επίμαχο τμήμα της δημοσιευμένης πλέον Κ.Υ.Α :

Άρθρο 1 ".......... Στις περιπτώσεις που κατά τους σχετικούς υπολογισμούς προκύψει, συνολικά, αρνητικό χρηματικό ποσό αυτό δεν λαμβάνεται υπόψη."

[custom:google-ads]

Οφείλουμε να επισημάνουμε τη συνέπεια στη δέσμευση τους, τόσο της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κύρίας Όλγας Γεροβασίλη, όσο και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κυρίου Δημήτρη Αναγνωστάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Μυστήριο με τη δολοφονία 18χρονου που βρέθηκε νεκρός σε πιλοτή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis