Δεν καταβλήθηκε το επίδομα παραμεθορίου (100 ευρώ μηνιαίως) σε αποσπασμένους Αστυνομικούς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Δεν καταβλήθηκε το επίδομα παραμεθορίου (100 ευρώ μηνιαίως) σε αποσπασμένους Αστυνομικούς

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην ηγεσια του Σώματος (πολιτική και φυσική) για τη μη καταβολή επιδόματος σε Αστυνομικούς που αποσπάστηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας:
 

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν.:

1) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Καταβολή επιδόματος παραμεθορίου»

Κύριε Υπουργέ,

Με την θέσπιση του νόμου 4472/2017 προβλέπεται ρητώς η καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου μηνιαίως στο ποσό των (100 Ευρώ) στους υπηρετούντες και κατέχοντες οργανική θέση αστυνομικούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Ομοίως, καθίστανται δικαιούχοι και οι αποσπασμένοι αστυνομικοί στις προαναφερόμενες περιοχές προς αντιμετώπιση μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών.

Παρά ταύτα, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων μας, ότι δεν έχει καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου για άγνωστο ως τώρα λόγο και παρακαλούμε για την άμεση θεσμική σας παρέμβαση προκειμένου να τύχει θετικής έκβασης το θέμα.

Επισυνάπτεται το υπ' αριθμ. 17/18 από 23/01/2018 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.


 

Συνημμένα:

 
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (rodopi-23-01.pdf)Υπ' αριθμ. 17/18 από 23/01/2018 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης