Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 12/12/2019

Επερώτηση 68 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για περιστατικά βίας και υπέρβασης!

Ιδίως μετά τα απόλυτα επιτυχημένα Αστυνομικά μέτρα της 17 Νοέμβρη και επαιτείου Γρηγορόπουλου 06 Δεκέμβρη!

Καθύβριση των εργαζομένων Αστυνομικών και προσβολή του Σώματος από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη.

Ιδίως και μετά από τη στήριξη του υπουργείου από την φυσική και πολιτική ηγεσία για την απόλυτα απαραίτητη βία και τον περιορισμό των επεισοδίων στα Εξάρχεια!

Διερωταμαι λοιπόν! Στην προσπάθεια επαναφοράς της ζωής στην έννομη τάξη και την κανονικότητα προκειμένου να λύσει η κυβέρνηση και η κοινωνία μεγαλύτερα θέματα όπως: Εσωτερικά, Υγείας, Εκπαίδευσης Συγκοινωνιών αλλά και Εξωτερικών, Οικονομίας διμερών κ.α .

Ως ποτέ κάποιοι θα συνεχίζετε να παίζετε παιχνίδια πολιτικής αντιπαράθεσης και στείρας αντιπολίτευσης στις πλάτες των Αστυνομικών υπαλλήλων;

Με τα μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν σε πάνελ θέματα ελάσσονος ενδιαφέροντος που έχουν δρομολογηθεί αρμοδίως!

Καλώ λοιπόν τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις μας και την Ομοσπονδία σε συνένωση.. Οπως το έκανα από το καλοκαίρι και όχι σε σύγκρουση!

Καθώς και σε καταγγελία επιθέσεων σε Αστυνομικούς στον συνήγορο του Πολίτη!!

Καταγγελία δηλώσεων στην εισαγγελία ιδίως δηλώσεων παρακίνησης σε ρατσιστικό μίσος που διεγείρουν ένστικτα! Καθώς και Αγωγές σε όσους κρύβονται πίσω από ιδιότητες!

Επίσης καλώ και τους συναδέλφους σε εγρήγορση και ενδιαφέρον!!

Τέλος επειδή η ΕΛ.ΑΣ είναι η καλύτερη στην Ευρώπη! Με δημοκρατικό φρόνημα και προσφορά πέραν των οριζόμενων! Καλό θα είναι πέρα από την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής της και της γενικής κάλυψης!

Να καλύψουμε και καθ'έκαστο Αστυνομικό προκειμένου να τερματίσουμε φοβικά σύνδρομα!!

Δεν μπορεί ο Έλληνας Αστυνομικός να φοβάται να κυκλοφορήσει.. παγκόσμια πρωτοτυπία!! Και να μιλάμε μετά για εκτράχυνση της Αστυνομίας!

Ώστε να μπούμε και στα προβλήματα των Αστυνομικών: Μισθολόγιο, Βαθμολογιο, Επικίνδυνο!! Που μ'αυτα και με εκείνα στο τέλος ξεχνούν όλοι!!

Αποστολόπουλος Δημήτρης

Συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis