Δεν πλήρωσες την δόση του αυτοκινήτου; Δεν θα παίρνει μπροστά!

ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΘΑ "ΝΕΚΡΩΝΕΙ" ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ
Δεν πλήρωσες την δόση του αυτοκινήτου; Δεν θα παίρνει μπροστά!

Δεν θα φταίει ούτε η μίζα ούτε τα μπουζί ούτε οποιαδήποτε άλλη βλάβη του αυτοκινήτου που δεν θα παίρνει μπροστά, αλλά η απλήρωτη δόση στην τράπεζα ή τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας που του πούλησε το ΙΧ.

Πρόκειται για ένα τσιπ, την νέα πατέντα που εφαρμόζουν όλο και περισσότεροι έμποροι αυτοκινήτων στο εξωτερικό και δη στην Γαλλία, για να διασφαλίσουν ότι θα πληρωθούν κανονικά από τους αγοραστές των οχημάτων που πούλησαν.

Με το τσιπ αυτό, που διαχειρίζονται εξ αποστάσεως οι Γάλλοι «μαντράδες», μπορούν να δώσουν εντολή απενεργοποίησης στην μηχανή του αυτοκινήτου, ώστε να αναγκάσουν τους κακοπληρωτές να φανούν συνεπείς στις δόσεις τους. 

Το σύστημα βασίζεται στην εφαρμογή gps, λόγω της οποίας ακόμη κι αν κάποιος ξεφορτωθεί το τσιπάκι, αν δεν πληρώσει το αργότερο εντός 24 ωρών από την προθεσμία καταβολής της δόσης, αυτοκίνητο θα έχει, αλλά …δεν θα έχει!

Ήδη δυο εκατομμύρια οχήματα έχουν ενισχυθεί με το σύστημα που έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους μπαταχτσήδες, ωστόσο από την άλλη πρόκειται για σύστημα που δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτοκίνητο και άνθρωποι με κακό πιστωτικό παρελθόν.

ΠΗΓΗ: antenna.gr