Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:28 | 15/05/2020

Συνελήφθη χθες (14-5-2020) το πρωί στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, οι οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στο ύψος του κόμβου Αγίου Ανδρέα Καβάλας το όχημα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2020/photos2020/15052020diakinhshrodoph.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis