Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 26/03/2017

Δεν τα κατάφερε και η καρδούλα του 16 μηνών αγοριού από το Ηράκλειο σταμάτησε τόσο πρόωρα και άδικα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Το άτυχο αγοράκι νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Οι γιατροί και ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε, χωρίς όμως δυστυχώς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή οι γονείς επιθυμούσαν τη μεταφορά του σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας για περαιτέρω νοσηλεία, αλλά όταν τελικά αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του, η κατάσταση της υγείας τους είχε επιδεινωθεί τόσο, ώστε δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει.

Τώρα οι γονείς και οι συγγενείς του μικρού αγοριού αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, συμπεριλαμβανομένου και των εργαστηριακών εξετάσεων, προκειμένου να εξακριβωθεί από τι έχασε τη ζωή του τόσο άδικα το αγοράκι τους.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis